Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 15 чоловік
Офіційне найменування:
Великобілозерський НВК №1 (школа-дитячий садок) Великобілозерської сільської ради Василівського району Запорізької області
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Велика Білозерка
Адреса:
71400 , Запорізька обл., Василівський р-н, село Велика Білозерка, вул. Шкільна 5 а
Телефони:
не вказані
E-mail:
vn-nvk@meta.ua

ВІТАЄМО НА САЙТІ НАШОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ!

Програми в усіх школах одні й ті ж, підручники однакові, але школи різні, тому що різні вчителі. Школа — це передусім учитель. Особистість учителя — наріжний камінь виховання.

 В.О. Сухомлинський

Одним із найбільш важливих факторів успіху при вивченні фізики є інтерес до предмета, формуванню якого, зокрема, сприяє проведення тематичних предметних тижнів, що забезпечують не лише залучення учнів до поглибленого вивчення фізики в межах шкільного курсу, але й сприяють розвитку особистісних якостей школярів, активізації розумової діяльності, розвитку творчих здібностей учнів.
Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять з фізики, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із фізики у повсякденному житті, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети з 8 по 12 квітня у Великобілозерському НВК № 1 було проведено тиждень фізики, в якому були задіяні учні 7-11 класів.
В рамках проведення тижня з метою поглиблення і розширення знань учнів з фізики; розвитку пізнавального інтересу, творчої активності, допитливості, логічного мислення; почуття колективізму, відповідальності, вміння працювати командою, виховання потреби взаємодопомоги для учнів 7-10 класів був проведений фізичний марафон «Знавці фізики», для учнів 7 класу - інтелектуальна гра «Фізичне лото»; для учнів 8 класу - фізичний брейн-ринг; для учнів 10 класу - урок-гра «Свято механіки»; учні 9 класу позмагалися у турнірі юних фізиків «Міс Фізика та містер Фізик».
З метою популяризації предмету фізики та підвищення інтересу до неї, підтримки талановитих школярів, розвитку їх інтелектуальних здібностей, активізації творчої діяльності учнів було проведено конкурс конкурс малюнків та плакатів «Фізика навколо нас», гру «Геоборд», гру «Танграм» та конкурс на кращий вірш «Світ фізичних явищ».
Протягом тижня учні 7-11 класів мали можливість поринути в чарівний світ фізики та спробувати себе у різноманітних проєктах: «Наукові експерименти для дітей», «Цікаві досліди з фізики», «Як задути свічку через перешкоду або ефект Коанда», «Як зробити двигун на паливі із зубної пасти або ефект Марангоні». Школярі прослухали інформаційні хвилинки («Цікаві бувальщини з життя видатних фізиків», «Українці та їх внесок у космонавтику»), ознайомилися зі скарбничкою цікавих фактів, переглянули навчально-мультиплікаційний фільм-казку «Школа юних шанувальників фізики підводного царства “Русалонька; виконували завдання фізичної вікторини «Таємниці фізики», веб-квестів («Починаємо вивчати фізику. Пізнання природи» (7 клас), «Джерела електричного струму» (8 клас), «Рух і взаємодія» (9 клас), «Гаррі Поттер і молекулярна фізика» (10 клас).
Отже, як сказав Леонардо да Вінчі: «Якщо запастися терпінням і проявити старання, то посіяне насіння знання неодмінно дасть добрі сходи. Навчання – корінь гіркий, так плід солодкий».
«Наука виграє, коли її крила розковані фантазією» (М. Фарадей)

Вітаємо учнів Великобілозерського НВК №1, Корж Валерію та Савченка Михайла, які взяли участь у спортивних змаганнях ГО "ВФСТ Колос" у Запорізькій області серед територіальних громад. Корж Валерія зайняла перше місце, а Савченко Михайло - друге місце в змаганнях з дартсу. Переможці були нагороджені грамотами та медалями. Бажаємо їм подальших успіхів у спорті, та навчанні!

З метою виховання українського національного світогляду учнівської молоді шляхом творчого створення українського народного мистецтва пройшла Всеукраїнська виставка-конкурс «Український сувенір», в якому взяла участь учениця 8 класу Дума Кароліна (керівник Баранова Олена Володимирівна). В обласному етапі Конкурсу вона зайняла І місце та ІІ місце у Всеукраїнському етапі.

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.